Telefoon
-
gratis oproep
België

Uw vakantiepark in Zeeland heeft alles in de directe omgeving voor een heerlijke vakantie

Verander zoekopdracht

Uw vakantiepark in Zeeland heeft alles in de directe omgeving voor een heerlijke vakantie

Een vakantiepark in Zeeland is een perfecte keuze om een heerlijke vakantie te beleven. Zeeland heeft een totale kustlijn van 650 kilometer, dus in welke accommodatie u ook verblijft, u zit nooit ver van de zee af. Zeeland is ook rust en ruimte, terwijl er tal van leuke dingen zijn te ontdekken en te beleven. Daarnaast heeft Zeeland vaak de meeste zonuren, dus het is een heerlijke plek voor het hele jaar door. Stapelwolken kennen ze hier bijna niet, door de ligging aan de open zee. Waar zee is, is natuurlijk ook strand. De stranden in Zeeland staan bekend als veilig en schoon. Er zijn tal van verschillende soorten stranden, van brede stranden tot aan kleine intieme strandjes.

Genieten van alles wat de zee te bieden heeft in uw vakantiepark in Zeeland

Zeeland heet natuurlijk niet voor niets Zeeland. De landtongen van deze provincie liggen eigenlijk letterlijk in de zee. Voor de watersporter is een verblijf in een vakantiepark in Zeeland dan ook echt een paradijs. Van duiken tot surfen, van zwemmen tot zeilen en nog veel meer. Ook de liefhebbers van een hengeltje uitslaan kunnen hier alle kanten op, zowel op de open zee als in de binnenwateren. Ook de Zeeuwse menukaart bevat natuurlijk veel producten uit het water. Oesters, mosselen, de Oosterscheldekreeft en tal van andere visproducten. In één van de vele gezellige restaurantjes in Zeeland kunt u deze heerlijkheden bestellen. Als u liever in de vakantiewoning wilt eten dan is dat ook geen probleem, het rijke aanbod aan viswinkels in Zeeland hebben een uitgebreid én vers assortiment.

Uw accommodatie in Zeeland is een perfecte uitvalsbasis voor belevenissen voor het hele gezin

Behalve de uitnodigende stranden, valt er natuurlijk nog veel meer te beleven in Zeeland. Sommige vakantieparken hebben tal van faciliteiten, maar ook in de directe omgeving is er genoeg te doen. Uitstapjes naar leuke plaatsen bijvoorbeeld, zoals de monumentale steden Zierikzee en Middelburg. Deze fraaie steden laten de tijden uit het rijke verleden zien, maar zijn nog meer leuke plekken om te winkelen of een terrasje te pakken. Bijvoorbeeld de gezellige en levendige plaatsen Renesse of Ouddorp. U kunt ook een bezoek brengen aan de indrukwekkende Oosterscheldekering, ook wel het achtste wereldwonder genoemd. Hier kan men ook op safari met een rondvaartboot: zeehonden of bruinvissen spotten.

Een vakantiepark in Zeeland is genieten voor iedereen

Op de fiets Zeeland ontdekken kan ook vanuit uw vakantiehuis. De talrijke fietspaden bieden tochten in de luwte of lekker met een zeewindje. Het hele gezin zal genieten van het Deltapark Neeltje Jans, hier komen natuur, cultuur en techniek samen en vormen een geweldige attractie. De kinderen zullen ook het Miniatuurpark Mini Mundi geweldig vinden, net zoals het enorme doolhof in Eede, de jungle in Kwadendamme of de zeehondenopvang in Stellendam. Tijdens een vakantieverblijf in Zeeland is er werkelijk voor iedereen iets leuks te doen. Het maakt niet uit of u in een appartement verblijft of in een huisje, de comfortabele luxe accommodatie is een heerlijke basis voor een afwisselde vakantie.

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!

Deze website gebruikt cookies
Casamundo maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe