Telefoon
-
gratis oproep
België

Vakantiepark Drenthe

Verander zoekopdracht

Vakantiepark Drenthe

Vakantieparken Drenthe – Even wat anders

De longen is even goed verschonen in de frisse lucht van de Drentse natuur. In een vakantiepark Drenthe , gelegen in het oosten van ons land, zult u verder onder de indruk zijn van de enorme rust die de provincie uitstraalt. Drenthe is qua oppervlakte en inwonersaantal niet de kleinste provincie van Nederland, maar met slechts 185 inwoners per vierkante kilometer wel de dunstbevolkte. Laat u hier echter niet door misleiden, het is in Drenthe prima vertoeven. Verspreid over de gehele provincie vindt u verschillende spectaculaire bezienswaardigheden op uw pad. Met name de alom bekende hunebedden kenmerken Drenthe, maar ook de restanten van het concentratiekamp Westerbork en de grootste steden Assen en Emmen bieden genoeg inhoud voor uw vakantie. Twijfel niet langer en boek uw plekje in een van de vakantieparken Drenthe via Casamundo.

Koninkrijk der hunebedden

Aan één ding is er in Drenthe in ieder geval geen tekort: hunebedden. Van de 54 hunebedden die er in Nederland te vinden zijn, liggen er maar liefst 52 in Drenthe. De grootste hunebedden vindt u om en nabij het dorpje Borger. Indrukwekkend is ook het voormalige joodse doorgangskamp Westerbork in Hooghalen. Het kamp is niet meer intact maar de overblijfselen, in combinatie met het herrineringscentrum geven toch nog een goede indruk van hoe het er pakweg 70 jaar geleden aan toe ging. Ook Zuidlaren is zeker de moeite waard als locatie voor uw bungalowpark Drenthe , niet in de laatste plaats vanwege de in heel Europa bekende paardenmarkt die jaarlijks plaats heeft in Zuidlaren. Tot slot, zou het zonde zijn als u vanuit uw vakantiepark Drenthe de twee grootste steden van de provincie; Assen, met haar TT-circuit en Emmen, met als voornaamste attractie het dierenpark, niet mee pakt.

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!

Deze website gebruikt cookies
Casamundo maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe