Om u beter van dienst te zijn maken we gebruik van cookies | Verberg deze melding 
Favorieten Contact Hulp
Favorieten Telefoon
-

Openingstijden


Ma t/m Vri: 09:00 - 18:00

Za - Zo: 10:00 - 18:00

gratis oproep
Verander zoekopdracht
700.000 vakantiehuizen en vakantiewoningen bij CASAMUNDO
Accommodaties
Vakantiewoningen vergelijken en boeken
Veilig boeken
Vakantiehuizen met de beste prijsgarantie
Beste prijs garantie
Uitstekend advies
Uitstekend advies
Bron Trusted Shops
Trusted Shop certificaat, goed getest met hoge klanttevredenheid
Uitstekende klanttevredenheid

Vakantiepark Malta

Een vakantiepark Malta op een van de drie eilandjes

Malta is een klein paradijs in de Middellandse Zee. De 8 eilandjes, waarvan er 3 bewoond zijn, hebben een uniek karakter en zijn een geliefd vakantie-oord voor vele vakantiegangers. Het aangename klimaat speelt daar natuurlijk een grote rol in, maar ook de schoonheid van de idyllische stadjes is een trekpleister. Bovendien kunt u uw verblijf op een vakantiepark Malta een historisch tintje geven, door enkele van de oudste bouwwerken en monumenten van Europa te gaan bekijken.

Activiteiten op het water

Het beeld van lange goudgele zandstranden komt niet helemaal overeen met de werkelijkheid. Het grootste deel van de kustlijn bestaat uit rotsachtige kliffen en fraaie inhammen. Voor de echte strandvakantie is het verstandig een vakantiepark Malta in het noorden of noordwesten van het eiland Malta te boeken. De baaien en lagunes zullen u echter ook zeker tot de verbeelding spreken. Op het eilandje Comino worden duikers uitgenodigd om te komen genieten van de spectaculaire onderwaterwereld. De Blue Lagoon is een van de mooiste plekjes voor snorkelaars. Ook andere watersporten, zoals zeilen en kitesurfen, zijn uitstekend mogelijk op Malta. Een hoogtepunt tijdens een verblijf op een vakantiepark Malta is het zwemmen en knuffelen met dolfijnen. Vooral voor kinderen is dit een unieke belevenis.
Om op uw gemak van het natuurschoon te genieten, moet u op het eiland Gozo zijn. Qua uiterlijk vertoon net zo mooi, maar een stuk rustiger dan het eiland Malta.

De historie geeft een vakantiepark Malta een extra dimensie

De hoofdstad van Malta bevindt zich op het gelijknamige eiland en draagt de naam Valletta, vernoemd naar de vroegere Grootmeester van Malta en legger van de eerste steen van de stad. Hoewel het centrum vrij compact is en 'slechts' 7.000 inwoners telt, wonen in het hele stedelijke gebied 300.000 mensen, bijna driekwart van de gehele Maltanese populatie. De stad herbergt nog tal van oude bouwwerken. Valletta heeft een plekje verworven op de werelderfgoedlijst van UNESCO.
U kunt vanaf een vakantiepark Malta een echte reis door de geschiedenis maken. Het land barst van oude bouwwerken, monumenten en musea. In Valletta ligt het Archeologisch Museum, maar ook leuk om te bezoeken zijn de tempel van Hagar Qim en het ondergrondse complex Hypogeum.

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!