Telefoon
-
gratis oproep
België

Accommodaties op vakantieparken in Kroatië

Verander zoekopdracht

Accommodaties op vakantieparken in Kroatië

Kroatië is de laatste jaren een populaire vakantiebestemming onder de Nederlanders geworden. En dat is niet zonder reden. Op vele vlakken heeft het land namelijk veel te bieden. Dat maakt de, relatief lange, reistijd in de meeste gevallen meer dan goed.
Zeker in een vreemd land, met een andere taal, kan het goed van pas komen dat alle faciliteiten voorhanden zijn. Dan is een vakantiepark Kroatië een uitstekende keuze. Ook gezinnen met kinderen kunnen gerust een verblijf op een vakantiepark boeken. U kunt, tijdens een rustig dagje, genieten van een goed boek bij uw onderkomen, terwijl uw kinderen zich vermaken in het zwembad of de speeltuin. Bovendien treffen zij hier leeftijdsgenootjes met wie ze op kunnen trekken. Een verblijf op een van de vakantieparken Kroatië is hoe dan ook een prima keuze.

Vakantieparken bij de grote stad

Maar natuurlijk blijft u niet elke dag op uw vakantiepark Kroatië. Als u in Kroatië bent, wilt u het een en ander zien en beleven. Dat kan naar alle hartelust. Of u nu van een stedentripje houdt of liever de natuur intrekt, Kroatië biedt het allemaal aan.
De hoofdstad Zagreb mag u eigenlijk niet missen. Hier is mooi te zien hoe de authentieke levensstijl zich verenigt met het toerisme. Het authentieke Zagreb komt tot uitdrukking in vele prachtige bouwwerken en de lokale bevolking die nog in klederdracht over straat gaat, terwijl er ook voldoende ruimte is om te winkelen en de lokale keuken te proberen.
Ook andere steden als Split en Dubrovnik herbergen nog vele bezienswaardigheden die aan vroegere tijden herinneren. Vanaf uw vakantiepark Kroatië kunt u ook vele musea, parken en pittoreske dorpjes bezoeken.

Natuurlijke schoonheid

Ook natuur- en sportliefhebbers hoeven Kroatië niet links te laten liggen. In de dunbevolkte gebieden heeft de natuur tot op de dag van vandaag rustig haar gang kunnen gaan. Dichte bossen, glooiiende hellingen en sprookjesachtige lagunes zijn daar het gevolg van. Vaak liggen deze gebieden een flink stuk rijden van uw bungalowpark Kroatië, maar het loont zich ongetwijfeld. De gebieden bij Gorski Kotar en de Plitvicemeren zijn werkelijk adembenemend mooi.
De diversiteit in Kroatië is groot, want het heuvellandschap gaat naadloos over in een prachtige kustlijn. Hier zijn de mooiste zandstranden en meest schilderachtige dorpjes te vinden, waar u overal kunt genieten van een heerlijk mediterraan klimaat. Op momenten als deze waant u zich even in een andere wereld. Wanneer u zich op een vakantiepark Kroatië in Istrië of Dalmatië bevindt, zult u begrijpen waarom steeds meer Nederlanders de reis naar Kroatië al aflegden.

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!

Deze website gebruikt cookies
Casamundo maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe