Om u beter van dienst te zijn maken we gebruik van cookies | Verberg deze melding 
Favorieten Contact Hulp
Favorieten Telefoon
-

Openingstijden


Ma t/m Vri: 09:00 - 18:00

Za - Zo: 10:00 - 18:00

gratis oproep
Verander zoekopdracht
700.000 vakantiehuizen en vakantiewoningen bij CASAMUNDO
Accommodaties
Vakantiewoningen vergelijken en boeken
Veilig boeken
Vakantiehuizen met de beste prijsgarantie
Beste prijs garantie
Uitstekend advies
Uitstekend advies
Bron Trusted Shops
Trusted Shop certificaat, goed getest met hoge klanttevredenheid
Uitstekende klanttevredenheid

Vakantiepark Griekenland

Een goddelijk verblijf op een vakantiepark Griekenland

Griekenland is het meest zuidelijk gelegen land van het Balkanschiereiland. Naast het vasteland, dat ongeveer 80 procent van het totale landoppervlakte beslaat, behoren honderden kleine en grotere eilanden tot Griekenland. Veel mensen denken bij Griekenland aan de mooie stranden en de talloze overblijfselen uit de Griekse geschiedenis. Dit is absoluut terecht, het zijn belangrijke pijlers van de Griekse toerisme-industrie. Minder bekend is echter dat Griekenland een uitgebreid berglandschap kent. Maar liefst twee derde deel van het land wordt als bergachtig omschreven. Dit benadrukt eens te meer de enorme veelzijdigheid van een verblijf op een vakantiepark Griekenland.

Vakantieparken Griekenland in de bergen

Het noorden van Griekenland is het gebied waar het meeste reliëf te vinden is. Veel verschillende boom- en plantensoorten sieren dit bosrijke stukje Griekenland, zeker wanneer u het vergelijkt met de oppervlakte van het land. Dit is het gevolg van het feit dat de enorme ijsmassa Griekenland tijdens de IJstijd niet wist te bereiken.
In het westen van het Griekse vasteland ligt Epirus met het imposante Pindosgebergte. De omgeving van de vakantieparken Griekenland in dit gebied is nog erg ruw en in bepaalde gebieden komen zelfs nog wolven en beren in het wild voor. De toppen zijn het grootste gedeelte van het jaar bedekt met sneeuw en de hoogste bergpas van Europa is er te vinden. Deze ligt nabij het plaatsje Metsovon. Voor een skivakantie kunt u van december tot en met april terecht in Peloponnesos.

Met een bungalowpark Griekenland naar de zon

Voor velen staat een verblijf op een vakantiepark Griekenland echter in het teken van zon, zee en strand. De mooiste stranden bevinden zich hier. De overgang van het heldere water, via de goudgele stranden, naar de groene heuvels is voor velen een paradijs op aarde. In combinatie met het heerlijke mediterrane klimaat is er bijna geen betere plek te vinden om een heerlijke strandvakantie te vieren. Op Kefalonia vindt u absolute rust in een authentiek landschap. Dit strand heeft weinig voorzieningen, waardoor het echte massatoerisme hier niet te vinden is. Ideaal om de schitterende omgeving in alle rust in u op te nemen.
De stranden op het eiland Lefkada hebben het misschien wel het mooiste achterland. De weg naar het water leidt u door een groene omgeving en de stranden zelf liggen tussen indrukwekkend rotspartijen.

De resten van het oude Griekenland

Zoals gezegd is ook het historische karakter van Griekenland voor menig vakantieganger de reden om een van de vakantieparken Griekenland te bezoeken. De Griekse oudheid kende een prachtige en kenmerkende architectuur en een relatief groot deel daarvan is nog steeds te zien. De hoofdstad Athene heeft zich ontwikkeld tot een moderne Europese stad, maar trekt waarschijnlijk nog de meeste toeristen door de aanwezigheid van bouwwerken als de Akropolis en het Parthenon. In Olympia ligt de Zeustempel, een ode aan een van de bekendste Griekse goden. Vanaf de berg van Olympia zou hij over zijn gebied heersen.

Wanneer u een bungalowpark Griekenland aandoet bent u ervan verzekerd, dat u zich volledig op uw vakantie kunt richten. De meeste parken hebben een supermarkt en een restaurant, zodat u alle noodzakelijkheden altijd bij de hand heeft. Bovendien kunt u gerust een dagje op het park blijven en profiteren van de faciliteiten. Afhankelijk van het vakantiepark Griekenland van uw voorkeur kunt u genieten aan het zwembad, uw sportieve kant laten zien op de tennisbaan of een rondje minigolf spelen.

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!