Telefoon
-
gratis oproep
België

Vakantiepark Normandie

Verander zoekopdracht

Vakantiepark Normandie

Vakantiepark Normandie – Een wereld gaat voor u open

Een topvakantie in het noorden van Frankrijk. Met een vakantiepark Normandie kunt u het historische Normandië is even goed verkennen. Normandië telt 3,3 miljoen inwoners, verdeeld over de regio’s Haute-Normandie en Basse-Normandie, die door de rivier de Seine worden gescheiden. Normandië zal bij velen een belletje doen rinkelen, als zijnde het strijdtoneel van het begin van het einde van de Tweede Wereldoorlog. Daarnaast beschikt de provincie ook over een aantal interessante steden zoals Caen en Rouen, de hoofdsteden van de regio’s. Kijk nu bij Casamundo voor ons aanbod van vakantieparken Normandie en laat deze prachtige provincie op u inwerken.

Geschiedenis ophalen in Normandie

De landing van de geallieerde soldaten en de invasie van de Normandische kust, deze scene is een vele films en videospelletjes al is voorbij gekomen, maar vanuit uw vakantiepark Normandie kunt u de locaties van deze invasies zelf opzoeken. Tussen Arromanches en het Pointe du Hoc (D-Day monument) vindt u de stranden met het rijke oorlogsverleden. Bekijkt u verder vooral de steden Le Havre, met het heropgebouwd stadscentrum wat tegenwoordig to werelderfgoed behoort, en Honfleur, het pittoreske havenstadje, die verbonden worden door de schitterende Pont du Normandie. De steden Caen en Rouen mogen in uw stedentocht ook zeker niet overgeslagen worden, deze steden hebben de toerist als hoofdsteden van de regio’s in Normandië ook genoeg te bieden. Bayeux, is tevens een stad die met het wandtapijt van Bayeux werelderfgoed in handen heeft. Tot slot, is het eiland Mont Saint-Michel ook nog een hele bijzondere belevenis om mee te pikken vanuit een van onze vakantieparken Normandie. Dit eiland kan alleen te voet bereikt worden, vroeger zelfs alleen als het eb was, maar tegenwoordig gewoon via een verharde weg.

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!

Deze website gebruikt cookies
Casamundo maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe