Telefoon
-
gratis oproep
België

Huisjes op vakantieparken in Denemarken

Verander zoekopdracht

Huisjes op vakantieparken in Denemarken

Denemarken is een heerlijk land om uw vrije dagen in door te brengen. Op de vakantieparken Denemarken heerst een sfeer van rust en gemoedelijkheid, hoewel het op bepaalde plekken wel degelijk erg toeristisch kan zijn. Het land is, in tegenstelling tot de andere Scandinavische landen, met de auto bereikbaar. En erg lang hoeft u daar niet voor te rijden. Vanaf Utrecht rijdt u in ongeveer 5 uur naar de Deense grens.

Een land voor echte waterratten

Het grootste gedeelte van Denemarken is gelegen op het schiereiland Jutland. Het overige oppervlak is verdeeld over meer dan 400 grotere en kleinere eilanden, waarvan Seeland, Funen en Lolland tot de bekendste worden gerekend.
Het water is nooit ver weg tijdens een verblijf op een vakantiepark Denemarken. Dit wordt nog eens onderstreept door de lange kustlijn van het land, die meer dan 7300 kilometer lang is. In het 'slechtste' geval bevindt u zich op 52 kilometer van de Noord- of Oostzee. De kans is groot dat uw verblijf in het teken van waterplezier staat. Dit kan verschillen van het genieten van een van de mooie vissershavens tot het actief bedrijven van watersport. Aan de zand- of kiezelstranden komt u hoe dan ook tot rust. Mocht u ook buiten het seizoen een duik in het water willen nemen, dan is een vakantiepark Denemarken een prima mogelijkheid daartoe. Veel parken hebben een zwembad op het terrein, dat als prima alternatief dient wanneer het zeewater te koud is.

Hippe hoofdstad

Een bezoekje aan de hoofdstad Kopenhagen zal niet misstaan tijdens uw verblijf in Denemarken. De stad, gelegen op het eiland Seeland, wordt gezien als een van de hipste steden van Europa. Door een bungalowpark Denemarken in de nabije omgeving te boeken kunt u van een grote diversiteit aan bezienswaardigheden genieten. Kopenhagen bezit een zeer mooie vissershaven, maar ook het koninklijke paleis is er gevestigd. Heel apart is een bezoek aan de vrijstad Christiania. En als u uw Deense Kronen in wilt wisselen voor een opwaardering van uw garderobe, gaat u naar Strøget. Dit is de langste autovrije winkelstraat van heel Europa!

Vakantieparken Denemarken zijn ook geschikt voor kinderen

Ook kinderen zullen zich vermaken op een vakantiepark Denemarken. Verspreid door het land zijn er vele uitstapjes met de hele familie te ondernemen. Iedereen kent het beroemde Legoland, waar ook de oudere generaties ongetwijfeld hun ogen uitkijken.
Verder zijn er overal musea te vinden, die onder andere vertellen over de geschiedenis van het land. Het reilen en zeilen van de Vikingen wordt op een leuke manier duidelijk gemaakt. De vakantieparken Denemarken zijn bovendien een uitstekende uitvalsbasis voor wandel- en fietstochten door de natuur van de laaglanden. Zeker als u nog niet in Denemarken was, is een vakantie hier het overwegen waard.

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!

Deze website gebruikt cookies
Casamundo maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe