Om u beter van dienst te zijn maken we gebruik van cookies | Verberg deze melding 
-

Openingstijden


Ma t/m Do: 09:00 - 18:00

Vri: 09:00 - 17:30

Za - Zo: 10:00 - 18:00

gratis oproep
400.000 vakantiehuizen en vakantiewoningen bij CASAMUNDO
Accommodaties
Vakantiewoningen vergelijken en boeken
Veilig boeken
Vakantiehuizen met de beste prijsgarantie
Beste prijs garantie
Uitstekend advies
Uitstekend advies
Bron Trusted Shops
Trusted Shop certificaat, goed getest met hoge klanttevredenheid
Uitstekende klanttevredenheid

Vakantiepark De Haan

Vakantieparken De Haan –De perfecte uitvalsbasis in West-Vlaanderen

Een vakantiepark De Haan is het helemaal voor de toerist die in België op vakantie gaat. De gemeente De Haan, gelegen in het Belgische West-Vlaanderen, telt 12.000 inwoners, waarvan er 5200 in het badplaatsje De Haan woonachtig zijn. De gemeente De Haan leeft van hun toerisme en doet er dan ook alles aan om de toerist te allen tijde tevreden te stellen. De Haan beschikt over een strand om u tegen te zeggen en een natuurgebied dat net zo rustgevend genoemd mag worden. Neem een kijkje bij ons aanbod van vakantieparken De Haan en boek uw vakantie in De Haan bij Casamundo.

Genieten aan de Belgische kust

Stelt u zich eens voor dat u vanuit uw vakantiepark De Haan zo het strand op stapt om heerlijk te zonnen en tussendoor af te koelen in de zon. Gedurende de dag kunt u daarnaast ook genieten van een lekker Belgisch biertje op een van terrasjes of een van de heerlijke restaurants die gelegen zijn aan het strand van De Haan. Ter afwisseling, kunt u even lekker opfrissen in de duinbossen, die de gemeente De Haan van het nodige groen voorzien. Tenslotte, kunt u er verder ook voor kiezen om het plaatsje is even goed te verkennen. Een filmpje pakken is geen alledaagse vakantie activiteit. Echter, in Cinema Rio, 1938 gebouwd als patronaat, pakt u niet slechts een filmpje, maar een hele hoop nostalgie mee. Daarnaast, zult u ook zeker onder de indruk zijn van de Anglo-Normandische villawijk Concessie.

Het is algemeen bekend dat het aan de kust van West-Vlaanderen heerlijk vakantie vieren. Het is dan ook aan te raden om vanuit uw vakantiepark De Haan bijvoorbeeld een fiets te huren en omliggende toeristische trekpleister als Blankenberge, Oostende en Bredene te bezoeken.

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!