Telefoon
-
gratis oproep
België

Vakantiepark West-Vlaanderen

Verander zoekopdracht

Vakantiepark West-Vlaanderen

Vakantieparken West-Vlaanderen – België aan zee

Heerlijk op het strand liggen aan de azuurblauwe zee, veel mensen zullen hierbij meteen denken aan Spanje of Italië. Maar ook met een vakantiepark West-Vlaanderen kunt u een heerlijke zon en strand vakantie ervaren. West-Vlaanderen, de meest westelijk gelegen provincie van België met een totaal van 1,1 miljoen inwoners, staat bol van de heerlijke kustplaatsjes die jaarlijks hordes toeristen naar België lokken. Populaire badplaatsen zijn bijvoorbeeld Blankenberge en De Haan. Daarnaast beschikt deze provincie ook nog over een aantal mooie en interessante steden, waarvan hoofdstad Brugge misschien wel het beste voorbeeld is. Kies uit een van onze vakantieparken West-Vlaanderen bij Casamundo en boek snel.

West-Vlaanderen – Een strandvakantie in de buurt en meer

Het moet als muziek in de oren klinken; Een zon, zee en strandvakantie waarvoor u slechts een paar uurtjes in de auto hoeft te zitten, met een vakantiepark West-Vlaanderen wordt deze droom werkelijkheid. Vlak over de grens bij Zeeland, vindt u al de gemeente Knokke-Heist, een plaats met 12 kilometer aan zandstranden. Nog geen 15 kilometer verder de kust van België langs komt u Blankenberge tegen, ook in deze kustplaats walmt het van de toeristen die op zoek zijn naar een ontspannende vakantie. Verdere kustplaatsjes die aan de ongeveer 70 kilometer lange kustlijn van West-Vlaanderen te vinden zijn, zijn Oostende, De Haan, Bredene en Koksijde.

Al staat West-Vlaanderen als vakantiebestemming met name bekend vanwege haar kustplaatsjes, er mag zeker niet voorbij worden gegaan aan het feit dat u vanuit uw vakantiepark in West-Vlaanderen ook een aantal schitterende steden kunt bezoeken. Hoofdstad Brugge, is met recht een van de mooiste steden van België te noemen. De stad is met zijn goed bewaard gebleven historische binnenstad een lust voor het oog. Bovendien kunt u zich hier te goed doen met een heerlijk lokaal biertje en een reep chocola, producten waar Brugge om bekend staat. Op het gebied van historie steken ook Ieper en Poperinge boven de rest uit. Deze twee steden hebben namelijk een belangrijke rol gespeeld in de Eerste Wereldoorlog. Tot slot is ook Kortrijk een stad die met haar ruime assortiment aan historische erfgoed uw hart zal veroveren.

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!

Deze website gebruikt cookies
Casamundo maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe