Om u beter van dienst te zijn maken we gebruik van cookies | Verberg deze melding 
-

Openingstijden


Ma t/m Vri: 09:00 - 18:00

Za - Zo: 10:00 - 18:00

gratis oproep

Pers

Welkom bij CASAMUNDO persvoorlichting

Wilt u meer informatie, meld u zich dan aan voor onze medialijst. U ontvangt dan regelmatig onze persberichten met de meest actuele trends en met nieuws over ons bedrijf. Wij sturen u op aanvraag graag persfoto´s van onze vakantiehuizen toe met een hoogwaardige drukkwaliteit in het gewenste bestandsformaat.
Of u nu op zoek bent naar persmateriaal voor de vakantiehuizen-branche of naar achtergrondinformatie over ons bedrijf: wij helpen en adviseren u graag bij uw zoektocht.

Uw contact voor de pers:

CommuniGate PR & Marketing
Gerdri ten Dolle
T. +31 (0)70 33 88 325
M. infonull@nullcommunigate.nl
W. www.communigate.nl

CASAMUNDO: een kort profiel

Het online vakantiehuizen portaal CASAMUNDO is in 2003 opgericht en is gevestigd in Hamburg. CASAMUNDO biedt als bemiddelaar meer dan 400.000 vakantieaccommodaties aan in vrijwel alle Europese landen, de Verenigde Staten en daarbuiten. Vandaag de dag is CASAMUNDO één van de leidende bemiddelaars van kwalitatief hoge vakantiehuizen en appartementen in Europa en heeft een toppositie op de online reismarkt van Duitsland. CASAMUNDO is onderdeel van de @Leisure Group, een van de grootste aanbieders van vakantieaccommodaties op de Europese online markt.

CASAMUNDO biedt samen met vermaard vakantiehuizen eigenaren, lokale toerismebureaus en specialisten een breed aanbod aan vakantieaccommodaties voor iedere wens en ieder budget, dit allemaal op één portaal. Het online vakantiehuizen portaal is actief in Duitsland, Nederland, Frankrijk, Polen, Groot-Brittannië, Italië, Spanje, Zweden, Tsjechië en Hongarije.
De kwaliteit van de service van het Duitse portaa is tevens beoordeeld als ‘uitstekend’ door de onafhankelijke Duitse TÜV Saarland stichting en heeft hiermee het TÜV keurmerk ontvangen. CASAMUNDO is onderdeel van de Duitse Reis Associatie DRV en de reisverzekeraar ERV.

↑ boven 
Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!