Om u beter van dienst te zijn maken we gebruik van cookies | Verberg deze melding 
-

Openingstijden


Ma t/m Vri: 09:00 - 18:00

Za - Zo: 10:00 - 18:00

gratis oproep

Pers

Welkom bij CASAMUNDO persvoorlichting

Wilt u meer informatie, meld u zich dan aan voor onze medialijst. U ontvangt dan regelmatig onze persberichten met de meest actuele trends en met nieuws over ons bedrijf. Wij sturen u op aanvraag graag persfoto´s van onze vakantiehuizen toe met een hoogwaardige drukkwaliteit in het gewenste bestandsformaat.
Of u nu op zoek bent naar persmateriaal voor de vakantiehuizen-branche of naar achtergrondinformatie over ons bedrijf: wij helpen en adviseren u graag bij uw zoektocht.

Uw contact voor de pers:

CommuniGate PR & Marketing
Gerdri ten Dolle
T. +31 (0)70 33 88 325
M. infonull@nullcommunigate.nl
W. www.communigate.nl

CASAMUNDO: een kort profiel

Het vakantiehuizenportaal CASAMUNDO werd in 2003 opgericht als bemiddelaar tussen verhuurders en vakantiegangers. Met succes, want inmiddels zoeken meer dan een miljoen mensen maandelijks in het grote aanbod van meer dan 400.000 vakantiehuizen. Aanvankelijk werd CASAMUNDO opgericht voor de Duitse markt. Nadat daar een leidende positie op de online reizenmarkt was bereikt, is de site ook beschikbaar gesteld voor de Britse, Franse en de Nederlandse markt. CASAMUNDO heeft haar hoofdkantoor in Hamburg.

Het uitgebreide aanbod op CASAMUNDO is afkomstig van gerenommeerde partners en privé-verhuurders. Klanten kunnen hier eenvoudig een vakantieverblijf in hun favoriete vakantiebestemming zoeken. De aansprekende zoekmachine maakt het mogelijk gemakkelijk en snel een accommodatie te vinden die geheel aansluit bij de persoonlijke wensen. Met behulp van de zoekmachine kan er niet alleen gezocht worden op bijzondere extra´s als garage, sauna of open haard, ook de afstand tot het water, of een skigebied, kan als zoekcriterium gebruikt worden. De getoonde resultaten sluiten zo perfect aan op de wensen van de klant en bieden tegelijkertijd een overzichtelijke blik op de nog beschikbare vakantiehuizen. 

In de gedetailleerde beschrijvingen van de vakantiehuizen is alle benodigde informatie te vinden: de inrichting van het huis, de omgeving, foto´s, de prijs en de beschikbaarheid zijn in één oogopslag te zien. Mochten er daarna nog vragen zijn, dan staat onze klantenservice voor u klaar. Onze gekwalificeerde medewerkers helpen u graag verder!

↑ boven 
Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!