Om u beter van dienst te zijn maken we gebruik van cookies | Verberg deze melding 
Your contact
partner@casamundo.de

CASAMUNDO Partnerprogramma voor Affiliates

Als Online partner heeft u de mogelijkheid om te werken met ons, als onderdeel van het CASAMUNDO partner programma, en om geld te verdienen op basis van uw verkeer. Het partner programma is een volledig gratis manier voor u om reserveringsinkomsten te genereren op basis van de reclame geïntegreerd in uw website.

U kunt gedetailleerde informatie in onze algemene voorwaarden vinden.

Commissie model

Als CASAMUNDO partner verdient u een aantrekkelijke commissie vanaf de eerste keer dat een van onze vakantiewoningen wordt geboekt door het verkeer van uw website.

Uw commissie zal worden bepaald door de prijzen die de eigen commissiebasis van CASAMUNDO vormen. De commissie zal maandelijks worden betaald, nadat de klant terugkeert van zijn reis, vanaf €50,00. Mocht het opgebouwde bedrag onder het minimum zijn, dan wordt het bedrag overgedragen naar de volgende maand.

Toelatingseisen

Een succesvolle en wederzijds winstgevende partnerschap is gebaseerd op de volgende voorwaarden:

Als CASAMUNDO partner, garandeert u dat:
• Uw website geen geweld, seksuele inhoud, of discriminerende of beledigende of lasterlijke verklaringen of inhoud met betrekking tot ras, geslacht, godsdienst, nationaliteit, handicap, seksuele geaardheid of leeftijd bevat.
• Uw website is voorzien van alle benodigde juridische informatie.
• Uw domein en de inhoud van uw website geen enkele wet schenden of inbreuk maken op de rechten van derden, in het bijzonder met betrekking tot patenten, intellectueel eigendom, merk of andere commerciële wetten alsook alle persoonlijke rechten.
• Geen spam wordt verzonden vanaf uw website.
• Geen zoekmachine advertering wordt gebruikt op uw website, hetzij met behulp van de merknaam CASAMUNDO, als reclame URL en als zoekwoorden, ongeacht de spelling.
• Geen directe toezending aan CASAMUNDO URLs vindt plaats op uw website, met uitzondering van officiële, duidelijk herkenbare en prominent geplaatste CASAMUNDO reclame, en cookies kunnen alleen worden gemaakt zodra de gebruiker vrijwillig heeft geklikt en bevestigd.
• De lay-out van uw website kan op geen enkele wijze leiden tot gevaar voor verwarring met CASAMUNDO
• Uw website is niet voorzien van reisaanbiedingen van eBay of andere veilinghuizen.

Om onze gebruikers de beste waarde te geven, behoudt CASAMUNDO zich het recht om registratie te weigeren voor website die niet gerelateerd zijn aan reizen, of niet over een reis-geïnteresseerd gebruikersbestand beschikken.

Als de voorwaarden worden geschonden, wort het recht op provisie verloren; nog niet uitbetaalde commissie kan  ook worden geannuleerd.

Reclamemateriaal

Wij bieden u aantrekkelijk reclamemateriaal met betrekking tot de huidige aanbiedingen en reisthema's met een seizoensgebonden accent van CASAMUNDO voor uw website. Wij bieden u banners aan in verschillende formaten (bijv. afbeeldingen, flash) en maten. Als alternatief kunt u een link publiceren en integreren in uw site met behulp van onze aangepaste kleuren Iframes.

Meer informatie en de gids om de integratie van ons reclamemateriaal is op aanvraag beschikbaar, of na een succesvolle registratie voor ons Partnerprogramma.

Veelgestelde vragen

1. Hoe snel zal mijn aanmelding worden verwerkt?

We proberen alle registraties te verwerken binnen drie werkdagen.

2. Waarom zou mijn inschrijving worden geweigerd?

Wij accepteren over het algemeen alle websites die voldoen aan de toelatingseisen  voor het CASAMUNDO partnerprogramma, en geen illegale, discriminerende of erotische inhoud hebben of geweld verheerlijken. Websites waarvan de domeinnaam of de inhoud kan worden verward met CASAMUNDO worden niet goedgekeurd. Alle websites die worden gebouwd of aangepast, of nog niet online zijn, zullen in eerste instantie niet worden goedgekeurd. Als uw website wordt gebouwd of aangepast, dan kunt u alleen inschrijven als uw website live is. Lees de gegevens aan de top van deze pagina.

3. Hoe werkt de integratie van relamemateriaal, en welke kan ik gebruiken?

U kunt tekstlinks, een iFrame en een banner (GIF, HTML, Flash) gebruiken, evenals alle overige reclamematerialen en teksten die CASAMUNDO officieel vrijgeeft. We werken regelmatig de reclamematerialen en links bij, en breiden ons aanbod uit met nieuwe lay-outs en maten. Informatie en de gids voor de integratie van ons reclamemateriaal is op aanvraag beschikbaar, of na een succesvolle registratie voor ons Partner Programma.

4. Wat raadt CASAMUNDO aan om het aantal boekingen door middel van mijn website te verhogen?

• Optimaliseer uw website voor zoekmachiness zoals Google.
• Gebruik AdWords voor uw website, maar houdt rekening met de CASAMUNDO Partnerprogramma toelatingseisen met betrekking tot zoekmachine advertenties.
• Zet een duidelijke verwijzing naar reizen van uw website op, dit verhoogt de kans op het boeken aanzienlijk.
• Geef CASAMUNDO reclamemateriaal op een prominente plaats op uw website weer.
• Gebruik tekstlinks en deeplinks naar CASAMUNDO subpagina's met relevante regionale of thematische aanbiedingen.

↑ boven 
Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!