Telefoon
-
gratis oproep
België

Voorwaarden voor deelname aan CASAMUNDO winactie "Win een van de vijf vakantiehuizen" op Instagram en Facebook

1. Algemeen
1.1 Casamundo GmbH, Drehbahn 7/, 20354 Hamburg, Duitsland (hierna "CASAMUNDO") is de organisator van de wedstrijd op de Facebook-pagina's (https://www.facebook.com/casamundode, https://www.facebook.com/casamundopl, https://www.facebook.com/casamundonl, https://www.facebook.com/casamundofr) en op de Instagram-pagina (www.instagram.com/casamundo_holidayhomes) en is verantwoordelijk voor de planning en uitvoering.
1.2 Op deelname aan de wedstrijd en de uitvoering ervan zijn de volgende deelnamevoorwaarden van toepassing.
1.3 Facebook noch Instagram zijn verantwoordelijk voor deze wedstrijd.
1.4 De wedstrijd vindt plaats op Facebook en Instagram.
1.5 De wedstrijd vindt plaats tussen 07-09-2018 en 16-09-2018. Bij uitzondering kan CASAMUNDO de wedstrijd verlengen of voortijdig beëindigen.

2. Deelname aan de winactie
2.1 Deelname is gratis.
2.2 Alle natuurlijke personen die ouder zijn dan 18 jaar en woonachtig zijn in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Polen of Nederland hebben recht op deelname. De deelnemer verzekert dat hij slechts één origineel en echt Facebook-profiel of één origineel en echt Instragramprofiel zal gebruiken.
2.3 De werknemers van CASAMUNDO en de met CASAMUNDO verbonden ondernemingen in de zin van § 15 AktG zijn uitgesloten van deelname.
2.4 Door deel te nemen aan de winactie stemt de deelnemer in met de algemene voorwaarden. In geval dat u wint, stemt u toe met het publiceren van uw naam en het taggen van het Instagram- of Facebookprofiel op internet.
2.5 CASAMUNDO heeft het recht deelnemers uit te sluiten, wanneer vermoed wordt dat zij de deelnamevoorwaarden niet naleven, de wedstrijden manipuleren of racistische, seksistische of aanstootgevende commentaren of reclame onder de social media posts achterlaten, en indien nodig prijzen terug te vorderen. CASAMUNDO heeft het recht om ook na publicatie de opmerkingen te controleren op naleving van de deelnamevoorwaarden en deze zo nodig te verwijderen.

3. Mededingingsregels
3.1 Om deel te nemen moet er een reactie worden geplaatst onder de officiële wedstrijdpost en het profiel van een andere persoon moet in deze opmerking worden getagd.
3.2 De deelnemer kan slechts eenmaal deelnemen. Dit moet via Facebook of Instagram gebeuren. Deelname aan de wedstrijd via beide sociale netwerken is in strijd met de deelnameregels.
3.3 U bent deelnemer aan de winactie wanneer u na de aankondiging van de winactie het antwoord op de vraag heeft geplaats onder de winactie-post en u in deze reactie het profiel van iemand anders heeft getagd tot het einde van de wedstrijdperiode.
3.4 Een dag na het einde van de wedstrijd wordt de winnaar publiekelijk geïnformeerd via Facebook of Instagram.
3.5 CASAMUNDO zal de winnaar(s) informeren door middel van een privé bericht of door middel van commentaar onder de respectievelijke wedstrijdpost.
3.6 Betaling in contanten, het veranderen of ruilen van de prijzen is niet mogelijk.
3.7 Rechtsmiddelen zijn uitgesloten.
3.8 Groepen jongeren die ten tijde van de boeking jonger dan 22 jaar zijn, zijn niet toegestaan.

4. Prijzen
4.1 De prijs van de wedstrijd is: een verblijf in een van de vijf beschikbare vakantiehuizen van 28-09-2018 tot 05-10-2018 in het vakantiepark Sea Lodges op Ameland, Nederland met categorie: familie/comfort/royaal. Het vakantieverblijf is voor maximaal 4 personen (incl. kinderen) en een hond, ter waarde ca.1.000,- Euro (exclusief maaltijden, heen- en terugreis). Bedlinnen, een handdoekenpakket, toeristenbelasting en een keukenpakket zijn gratis beschikbaar in de vakantiewoning.
4.2 De winnaar moet binnen de 3 dagen reageren op de bekendmaking door middel van een privé bericht aan CASAMUNDO. Er moet een postadres en voor- en achternaam, het aantal begeleidende volwassenen, kinderen en baby's, een e-mailadres en een telefoonnummer doorgeven. Wanneer u een hond meeneemt, moet u het ras en de grootte van de hond doorgeven. Wanneer hier niet aan voldaan wordt, verliest de winnaar aanspraak op de prijs en kiest CASAMUNDO een nieuwe winnaar.
4.3 De prijs wordt aan de winnaar uitgereikt in de vorm van een vaste boeking met een boekingsbevestiging per e-mail.
4.4 De winnaar en in ieder geval de persoon die in de reactie getagd is, moeten zelf aan de reis deelnemen en derhalve ook in staat te zijn om gedurende de in punt 4.1 genoemde reisperiode te reizen.
4.5 De winnaar en medereizigers zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen reis en verzorging, zoals beschreven in punt 4.1, en dragen deze kosten ook zelf.

5. Gegevensbescherming
5.1 CASAMUNDO verzamelt persoonsgegevens (voor- en achternaam van alle reizende personen, postadres, e-mailadres, telefoonnummer) ten behoeve van de wedstrijd. Persoonlijke gegevens worden door CASAMUNDO opgeslagen voor de duur van de wedstrijden en gebruikt voor de prijsuitreiking en afwikkeling van de prijs, dit is in overeenstemming met onze gegevensbescherming-richtlijnen. De gegevens worden daarna gewist.
5.2 De deelnemer heeft te allen tijde het recht om informatie over of correctie van zijn gegevens op te vragen in overeenstemming met de wettelijke voorschriften en kan zijn toestemming voor de verwerking van de gegevens ten allen tijde intrekken voor de toekomst per e-mail aan datenschutznull@nullcasamundo.de.

↑ boven 
Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!

Deze website gebruikt cookies
Casamundo maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe