base64Hash

Over ons

Casamundo - Beknopt profiel

We hebben Casamundo in 2003 opgericht met de vaste intentie om onze klanten een overtuigend aanbod te bieden voor hun mooiste en belangrijkste tijd van het jaar. Met een selectie van meer dan 700.000 vakantie-accommodaties in de meest populaire vakantiebestemmingen in Europa, Marokko, de VS en het Caribisch gebied, is Casamundo vandaag de dag één van de toonaangevende online-portalen op de Europese markt voor vakantiehuizen. Naast klassieke vakantiehuizen bieden wij ook boerderijen, burchten en kastelen, woonboten, boomhutten, exclusieve villa's en meer.

We hebben een groot aantal gerenommeerde internationale aanbieders van vakantiehuizen en professionele lokale specialisten als partners aangetrokken wiens accommodaties wij verhuren. We fungeren zodoende als een online-reisbureau voor vakantiehuizen en vakantie-appartementen in 10 landen. Onze klanten kunnen bij Casamundo hun droom-accommodatie heel gemakkelijk online vinden en direct boeken en daarbij profiteren van onze uitstekende klantenservice. In januari 2018 kregen we opnieuw het TÜV Saarland-keurmerk voor hoge klanttevredenheid en service-kwaliteit met een totale beoordeling van 'Zeer goed'.


Dit bieden wij:

Uitgebreid persoonlijk advies:

We willen dat u de mooiste tijd van het jaar geheel naar uw eigen persoonlijke wensen kunt vormgeven en beleven. Dit begint met het kiezen van de vakantieplek. Daarom staan in ons service-center in Hamburg geschoolde specialisten klaar om u met raad en daad terzijde te staan. Hebt u vragen over de online-boeking? Geen probleem! Wilt u op maat gesneden aanbiedingen per e-mail ontvangen? Uiteraard!

Vanaf de inspiratie-fase tot aan de vakantie zelf, onze klantenservice-experts zorgen ervoor dat er niets te wensen overblijft. Niet voor niets werd onze klantenservice opnieuw door TÜV Saarland als 'Zeer goed' beoordeeld.

Hoge klanttevredenheid dankzij eenvoudige boeking

Bij ons is boeken heel eenvoudig. Talrijke filteropties maken het gemakkelijk om de perfecte accommodatie voor uw behoeften te vinden. Met een paar klikken is het droomhuis of het droom-appartement geboekt. Dat zien de duizenden tevreden klanten ook die ons het cijfer 'Zeer goed' hebben gegeven bij de Duitse marktleider onder de rating-portalen Trustedshops.

Enorme keus en veilige boeking

Onze klanten kunnen er zeker van zijn: als er droomvakantie bij staat, is het ook een droomvakantie! Meer dan 700.000 vakantieverblijven zorgen ervoor dat elke klant zijn ideale vakantiehuis vindt.

Speciaal voordeel: wij werken uitsluitend samen met commerciële partners. 

image-tag